ΟΑΣΘ: Βραβείο προχειρότητας

Η κυβέρνηση ανακοίνωσε πως ιδρύει δύο νέους κρατικούς φορείς για τις αστικές συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης, χωρίς στοιχεία για το κόστος λειτουργίας, τις δαπάνες που θα απαιτηθούν για την απορρόφηση του δήθεν ιδιωτικού (μόνο στα κέρδη!) ΟΑΣΘ, κλ.π. Ετσι ουδείς γνωρίζει πόσο θα μας κοστίσει το νέο πείραμα.

Η αντιπολίτευση, μέσω διαφόρων εκπροσώπων, άρχισε να σκούζει πως κρατικοποιούνται οι αστικές συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης, οι οποίες ήταν κρατικές ούτως ή άλλως αφού κόστιζαν εκατοντάδες εκατομμύρια στον Έλληνα φορολογούμενο. Μάλιστα πλήρωναν όλοι οι Έλληνες ώστε οι (άγνωστοι!!!) ιδιώτες μέτοχοι του ΟΑΣΘ να έχουν σίγουρο ετήσιο μέρισμα που έφτανε τα 39.000 ευρώ και δε μειώθηκε στα χρόνια της κρίσης.

Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης έχουν εξαπολύσει μια εκστρατεία παραπληροφόρησης κατά του υπουργού Υποδομών Χρήστου Σπίρτζη (που ούτως ή άλλως μια αλλεργία με τους δημοσιογράφους την έχει…) με λάθος στοιχεία, με καθόλου στοιχεία, κλπ. Στον «αγώνα” για να μην κρατικοποιηθούν οι αστικές συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης πρωτοστατεί γνωστός ραδιοφωνικός σταθμός με φαιδρά ρεπορτάζ, ηλίθια tweets και γελοίες αναρτήσεις στο Facebook. 

Διαβάστε εδώ πως η προηγούμενη κυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ κατάπιε ολόκληρο πόρισμα για τις παράλογες επιδοτήσεις ΟΑΣΘ που είχε πάει στον τότε πρωθυπουργό. 

http://www.euro2day.gr/chameleon/article-blog-chameleon/1445369/oasth-h-kryfh-eishghsh-pros-samara-kai-ta-psila.html

Διαβάστε εδώ
για τις απίστευτες επιδοτήσεις προς τον ΟΑΣΘ και δείτε τον σχετικό πίνακα στο τέλος του κειμένου

http://www.euro2day.gr/news/economy/article/1443096/vrohh-epidothseon-sta-leoforeia-thessalonikhs-poy.html

Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *